FOTO: HOLLIE FERNANDO

Indie Sleaze, kort oppsummert

Det fantes en tid der alle var lykkelige, ekle og musikken hørtes ut som en kombinert skogsrave, fotballkamp og steinerskolebarnehage. Skrur duoen Wet Leg tidsånden tilbake til den ugudelige epoken 2005 - 2010?

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X