FOTO: JONATHAN VIVAAS KISE

Horten in Red

Horten kommune har både soloppganger, solnedganger, vikingskip og Bastøferga. Kan denne så utrolig intetsigende byen forklare noe av den voldsomme suksessen til Girl in Red?  Første gang undertegnede hørte om Girl in Red var i 2018. En Soundcloud-lenke dukket opp i feeden på Facebook, og låta het “Summer Depression”. Coveret var et kornete bilde av ei jente i gul, stripete genser, plassert over et kornete bilde av solsikker. Dette hørte jeg:  Noe vinylknitring og en amerikansk nyhetsreporter som snakket om depresjon blant tenåringsjenter. Ullen og henslengt gitarklimpring. Vokalmelodier, sannsynligvis spilt inn på et soverom.  Dette var en real lo-fi vibe, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.