FOTO: Evig Ferie

Evig Ferie på Parkteatret 24. juni

Evig Ferie er nye på markedet, men har allerede rukket å markere seg på Norges indiescene. De fire karene fra Gjøvik, som nå befinner seg i hovedstaden, startet bandet tidlig i 2020. Sjangeren deres er litt vanskelig å definere, men man kan si det befinner seg i indie-/skranglepop-/surf-/rock-land. Selv forklarer bandet musikken sin som «bølgebasert» (men uten kvalmen, antar vi) og opp til lytterne å definere. Vi definerer det som musikkekvivalenten til en varm sommerdag, og får assosiasjoner til artister som Mac DeMarco, DIIV, Hvitmalt Gjerde, Svømmebasseng, og kanskje tidlig Smiths. Evig Ferie har flere låter og et par musikkvideoer […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.