FOTO: Evig Ferie

Evig Ferie på Parkteatret 24. juni

Evig Ferie er nye på markedet, men har allerede rukket å markere seg på Norges indiescene. De fire karene fra Gjøvik, som nå befinner seg i hovedstaden, startet bandet tidlig i 2020. Sjangeren deres er litt vanskelig å definere, men man kan si det befinner seg i indie-/skranglepop-/surf-/rock-land. Selv forklarer bandet musikken sin som «bølgebasert» (men uten kvalmen, antar vi) og opp til lytterne å definere. Vi definerer det som musikkekvivalenten til en varm sommerdag, og får assosiasjoner til artister som Mac DeMarco, DIIV, Hvitmalt Gjerde, Svømmebasseng, og kanskje tidlig Smiths. Evig Ferie har flere låter og et par musikkvideoer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X