FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Et sjiraffhode foran alle andre

Kasper «Giraffe» Schøning-Kristiansen (20) samarbeider med A$AP Rockys kreative kollektiv AWGE og lanserer en egen kolleksjon med Varner-eide Yôke. Hvem i huleste er denne fyren? I låta «Frankenstein» jabber Rocky strofen «Poof, got my boots, got it laced, fuck up out my face. Who, lost? Got it, force, I’m a floss, Norway, Voss (woo)» i andreverset. Dette er en kamuflert shout-out til da han og Kasper (20) fra Asker var på Grand Hotel i Stockholm og bælmet Voss-vann. Du vet, sånn som man gjør. Denne kvelden i Stockholm hadde Kasper avtalt samarbeidet med AWGE, et kunstnerkollektiv (les: byrå) som leverer […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.