FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Djupet Audio & NATT&DAG sier: Du skal klubbe 28. mai!

Vi kan alle være enige om at mai er den beste måneden, med arbeidstakernes julaften, grunnlovsdagen og Kristus sin sjelevandring på rekke og rad. Dager som igjen fyller kalenderen med what we Norwegians like to call «inneklemt dag», der vi skamløst tar ut ferie, mest fordi alle andre gjør det. De som mener desember er bedre tar feil!

Mai nærmer seg slutten, og med bare en drøy uke igjen er det fort gjort å vende blikket mot pinse og fellesferien. Men ikke gjør det helt enda, for det finnes fortsatt ting i mai å glede seg til.

Sammen med Djupet Audio arrangerer NATT&DAG igjen klubbkveld på Ingensteds, lørdag 28. mai. Anført av tyske René Pawlowitz, bedre kjent under navnet SHED, åpner Ingensteds dørene for en kveld med house og techno av svært høy kvalitet. SHED har gjennom hele inneværende århundre DJ-et rundt hele verden, og er fast inventar på legendariske Berghain i Berlin. Nå er han klar for en helaften i Oslo, og til å varme opp skivene har han fått ATK.141, Fredrik Bekkaasen, og Ataxia, tre drevne DJ’s som bør være kjente navn for den drevne «klubber».

Forrige gang Djupet og NATT&DAG holdt klubbkveld på Ingensteds ble det stinn brakke, så det kan være en fordel å komme tidlig. Du kan faktisk sikre deg billetter allerede nå, ved å klikke her.

X