Djupet Audio og NATT&DAG inviterer til klubb 30. april

Du er ikke alene om å føle deg snurt over at 1. mai havner på en søndag i år. Vi kan prise oss lykkelige over at både nasjonaldagen og himmelspretten havner på hverdager, men det er jo så leeeeenge til! La deg inspirere av russen (kun nå, aldri igjen) og marker natt til 1. mai skikkelig, slik vår fortids arbeidskamerater tiltenkte.

Sammen med Djupet Audio arrangerer Natt & Dag klubbkveld førstkommende lørdag på Ingensteds. House og techno levert av de mest rutinerte DJ’s norske klubbscener kan tilby – Det Gode Selskab DJ’s, Tod Louie, Tellstroem og Christian Engh – samt Stockholms sötaste brödre, Andreas Andersson og Vincent Rydell (resident DJ’s 420/SE)

Dans inn i de sene nattetimer, og øv dere til markeringene dagen derpå med trampeklapp og taktmarsj på dansegulvet. Om du tar med ark og tusj selv får du kanskje lov av dørvaktene til å tegne noen skilt, til og med.

Her blir det plass både til den gode samtalen og ma(r)x partystemning. Streitinger, ræddiser, arbeidskarer og arbeidskarinner, vi kaller dere alle til kamp. Ingensteds. 30. april. Klokka 22. Kom tidlig.

CC 150,- i døra.

Her er Facebook-arrangementet. Ses der!

X