Utelivsguiden uke 13 – Vorspiel, kunst og kyllingklubber.

Uke 13, wow. Sommertid er gjeninnført og Q2 22 er rett rundt hjørnet. Summer vinterens tall og rydd regnearket for det som skal komme. Er det mye rødt i boka kan du trøste deg med at det er grønne tider i vente. Vi har trykket på utelivskalkulatoren og kommet frem til summen av helges beste begivenheter, nok en gang. Vernissage: Kristin Sæterdal "The Dump"   Kunstplass, torsdag kl 18-20. “The Dump” heter utstillingen, som ikke helt handler om søppel men som skal rette fokus på overforbruk, og hvordan vi kan være med på å redusere gjenbruk. Kristin Sætersdal er en billedvevkunster […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X