Midtukas Clickbaitkonservator

Nå handler ekstremt mye også om OL. Medaljer som SKAL vinnes, drømmer som ryker og reaksjoner fra sterke idrettsprestasjoner. Vi tar denne gangen også med oss sportsjournalistikken, kanskje de alle råeste på klikkeverdige overskrifter. Men vi har gravd dypt nok til å finne “vanlige” nyheter også, og vi har på nytt tatt en liten kikk på nyhetsredaksjonenes b-innhold. Det som får butikken til å gå rundt.  Julehilsen fra drapsmannen til sjakkeksperten. Toska har gått en liten omvei for å bli rikskjendis og influencer, men i 2004 var det faktisk ganske mange som søkte seg på Farmen og 71 Grader Nord […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X