Vilde Tuv Video

Vilde Tuv slipper musikkvideo – av Vegard Tryggeseid

Noe av det mest spennende som skjedde innenfor norsk trance i fjor var det Vilde Tuv som sto for. Albumet “Melting Songs” ble sluppet til varm mottakelse og Tuv ble hyllet for hennes evne til å formidle sinnsstemning gjennom uvante musikalske kombinasjoner.  Vilde er nå i gang med å skape visuelle presentasjoner av låtene fra “Melting Songs”, og har som så ofte før valgt en litt utradisjonell tilnærming. Når hvert spor skal få sin egen video har Vilde spurt mennesker hun beundrer om å ta regi, noe hun sier krevde litt mot. – Det er en øvelse å la andre […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.