Midtukas Clickbaitkonservator

Endelig kom Taliban på norgesturné, og veldig mye har handlet om det denne uka. Men fortvil ikke, det pumpes stadig ut lett fordøyelig underholdning fra avisene vi leser. En slags intellektuell babygrøt. Evt posesuppe. Det smaker jo ganske godt, også koster det ikke så mye.  Faksimile Dagbladet Nå er Dagbladet nok en gang på psykisk helse- ballen og kan fortelle at tre av fire sliter. 75% av befolkningen altså. Etter å ha gitt dem klikket de ønsket seg så kommer det frem at det er snakk om elbileiere, 75% av dem. De sliter med å lade bilen. En av fire […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X