Midtukas Clickbaitkonservator

Endelig kom Taliban på norgesturné, og veldig mye har handlet om det denne uka. Men fortvil ikke, det pumpes stadig ut lett fordøyelig underholdning fra avisene vi leser. En slags intellektuell babygrøt. Evt posesuppe. Det smaker jo ganske godt, også koster det ikke så mye. 

Faksimile Dagbladet

Nå er Dagbladet nok en gang på psykisk helse- ballen og kan fortelle at tre av fire sliter. 75% av befolkningen altså. Etter å ha gitt dem klikket de ønsket seg så kommer det frem at det er snakk om elbileiere, 75% av dem. De sliter med å lade bilen. En av fire klarer seg ganske bra. Tre av fire sliter. På grunn av kulden. 

Faksimile Dagbladet

Dette er litt nytt. Helt siden “Omi” kom til landet har vi lest om diverse profiler og kjente fjes som har blitt smittet, sammen med de daglige 20.000 smittetilfellene. Men nå har vi å gjøre med en person som har testet negativt. Det er et generelt mangel i avisene, et tall på hvor mange som tester negativt hver dag. Den statistikken er nok ganske god. Men her er det altså en langrennstrener som ikke har covid. Godt er det, for snart er det vinter OL i Kina. 

Faksimile Dagbladet

Mange har vært ordentlig forbanna for at en kompisgjeng fra Taliban har vært på sponset norgesferie. Vi skulle naturligvis helst sett bilder av Taliban i transitt på flyplasser rundt om i Europa, men takket være norske skattepenger fikk vi ikke det denne gangen. Det har kokt så voldsomt at enkelte mener at det skal bli allemannsrett å ta privatfly på jobbreiser. Nå kreves det at våre største gullhåp i vinterens OL burde få reise i samme luksus som de høye herrer fra Afghanistan. Det er faktisk ikke utøverne som ønsker dette, men “folket”. 

Vi er litt i tvil. 3,5 mill for 14 fremmedkrigere… Vet noen hvor stor OL-troppen er?

Faksimile Dagbladet

Betalingsmurene skjuler alltid de beste historiene, rådene, interiørtipsene og onanileksjonene. Avgiften for klimaks eller utløsning, er i dag 29 kr i uka. 

Faksimile Nettavisen

Denne føles litt åpenbar. Et veldig sterkt sitat, for all del. Men nå trenger jo faktisk ikke noen av oss lure på hvorfor papegøyen rømte. Hun var rett og slett ikke tam. Da flyr man jo gjerne litt hvor man vil. Fly dit vinden tar deg. Veldig papegøyete gjort. 

Faksimile Nettavisen

Er dette litt typisk Pamela eller??? Liten rusletur ute i nabolaget. OJ! Klassisk Pam. Også den gangen hun var på båttur med typen. Plutselig var det kameraer der! Pam ass. Rambler over de rareste greiene. 

Faksimile Nettavisen

Om du ikke tror på overskriften så er du velkommen til å se videoen, der en person kjører på en elg og sier “åh, helvete!”. Holdt ikke hodet spesielt kaldt han der nei. Du hadde aldri hørt James Bond hive ut en “oh, fuck!” etter noe så hverdagslig som en elgpåkjørsel. Elg tar jo liv, men det gjør søren meg 007 også. 

Faksimile VG

Nesegrevet på en god psykopat er ikke som sanseapparatet til oss andre. En vanlig nese kan plukke opp en del mat, forskjellige vaskemiddel og ofte en liten rev eller annet krydder. En psykopat kan blant annet lukte usikkerhet og selvforakt. Hvis du er på gulvet på Ingensteds og ser en fyr med nesa i været, vær ytterst varsom. Ikke la han lukte forbi ølsølet og dansesvetten. 

Faksimile NRK.no

Kudos til Lotta eller? Vi har alle vært litt i tvil på om hvor mye gugge vi skal helle ned på testflaten. I søken etter et skikkelig grundig testresultat har vi alle fylt opp det lille krateret, for å være sikre liksom. Vel, Lotta bare sleika rett nedi der. Virker jo veldig mye greiere enn å røre rundt i nesa, lage smitte-cocktail også veldig møysommelig dryppe tre-fire dråper ned i hullet. 

Lotta er forresten en hund. En ganske voksen hund. Lotta har tydeligvis Covid?

Faksimile Dagbladet

Det kunne vært skrevet flere bøker om kjellerne til verdens pastorer. Mange pastorer er sikkert hobbysnekkere (som Jesus), eller kanskje de bruker kjelleren til oppbevaring av ymse rask som oss andre. Men når det tidligere har blitt avslørt at 6% av prester har pedofile tendenser så er det klart at det vil være en og annen pastorkjeller som inneholder noe greier. Greier du kanskje vil slippe å forholde deg til. Eller i dette tilfellet, folk. Da blir det fort hakeslep. 

X