uteliv

Utelivsguiden: 25 – 28. november

Helgen krever ofte planlegging. Facebook later som de hjelper oss, ved å kontinuerlig fortelle oss hva venner og kjente er interesserte i, men terskelen for å trykke “interessert” blir stadig høyere og forteller oss egentlig ikke om vedkommende faktisk skal gå.  Hvordan skal man oppnå best mulig finne de beste begivenhetene og tilrettelegge for optimal flyt gjennom en fullspekket weekend? Vet ikke.  Men vi gir det et forsøk, vi skal gjøre det vi kan. En guide over hva som er verdt å få med seg av kulturarrangementer. Facebook oppsummert, kanskje? Helgen begynner stadig tidligere, så denne uken har vi bestemt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.