Berrum & Beyer

Ukas tips: Berrum & Beyer, Litteratur på Blå, førpremiere og mer

Vi er i gang med en ny uke, og selv om kalenderen tikker mot høytid og tankene kanskje ligger mest på julehandel og julebord er det fortsatt mulig å få med seg kulturelle kvalitetsopplevelser i ukene som kommer. Vi tar denne gang for oss hverdagene, og har plukket ut noen godbiter som kan friste noen og enhver på Oslos kulturarenaer.  MANDAG 29 NOVEMBER Litteratur på Blå / Blå kl 1900  Uka på Blå begynner med et særdeles spennende besøk fra den polske forfatteren og pride-aktivisten Sylwia Chutnik. Hjemlandet hennes har de siste årene gått stadig lenger vekk fra vestlige demokratiske prinsipper […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X