Berrum & Beyer

Ukas tips: Berrum & Beyer, Litteratur på Blå, førpremiere og mer

Vi er i gang med en ny uke, og selv om kalenderen tikker mot høytid og tankene kanskje ligger mest på julehandel og julebord er det fortsatt mulig å få med seg kulturelle kvalitetsopplevelser i ukene som kommer. Vi tar denne gang for oss hverdagene, og har plukket ut noen godbiter som kan friste noen og enhver på Oslos kulturarenaer.  MANDAG 29 NOVEMBER Litteratur på Blå / Blå kl 1900  Uka på Blå begynner med et særdeles spennende besøk fra den polske forfatteren og pride-aktivisten Sylwia Chutnik. Hjemlandet hennes har de siste årene gått stadig lenger vekk fra vestlige demokratiske prinsipper […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.