Denne musikken er Best Akkurat Nå

Flaks for oss at konseptet «tid» har sluttet å eksistere, så vi slipper å skamme oss over at lista oppdateres noen dager for sent. Hver uke plukker nemlig NATT&DAGs musikkredaksjon ut de beste nye låtene som finnes, legger dem i en spilleliste og skriver om dem.

Les om låtene under, følg lista og lytt til musikken.

Big Daddy Karsten – Stepz

Han er tjukk, han er homo og han deltok i MGP tidligere i år. I den nye låta gir han deg nummererte instruksjoner for hvordan du skal kunne ligge med ham. Fuck it, han er artig og fortjener en plass i NATT&DAG-lista også.

Squid – Pamphlets

Rekken av sinna, britiske rockeband som ser tilbake til 80-tallets New York begynner å likne noe foran polet i helgen. Squid er en av de første i køen, og vakte i 2019 oppsikt med EPen «Town Centre». «I en tid uten driv trenger vi musikk med driv» var det en klok gutt med NATT&DAG-tilknytning som sa en gang, og Squid er ikke et dårlig sted å begynne letingen.

LES OGSÅ: Hva har bytrynene gjort det siste året?

Girl in red – Body And Mind

Marie Ulven har platedebutert, en god stund etter hun ble en av landets største musikalske eksportvarer. Og kanskje enda viktigere: et levende ikon blant LGBHT-tiktokere. For stort til å ignoreres, selv om du ikke nødvendigvis måtte falle pladask for den synth-innsprøytede stadionrock-kursen hun har satt på den tilsynelatende korte veien fra NATT&DAG-konsert til Billboard-lista. Det er dette kidsa viber til om dagen, ok??? Taylor Swift også, i følge helgens Instagram-post. Vi gratulerer!

Porter Robinson – Lifelike

Det nye albumet til Porter Robinson har vært en av musikalske hendelsene det har vært knyttet høyest forventninger til dette året, og det skuffer ikke. Syv år etter debuten – angivelig etter mye mentale problemer og skrivesperre – er nå Nurture ute, fylt av følsom og ekstatisk vår-EDM. Denne albumintroen høres ut som verdens vakreste anime :-)

SE OGSÅ: Skalla: – Gledene i livet er som fargestifter mot et svart ark

X