Skalla-videopremiere: – Gledene i livet er som fargestifter mot et svart ark

På en skala fra 1-10, hvor lett er det å bli eldre i vår kultur?
– Kanskje en treer.

Og nå er plutselig alle blitt ett år eldre, selv om det ikke har skjedd noe særlig siden sist. På tide å se på seg selv? Ja. Hoofff. Skalla slapp altså singelen «Det er ikke gøy lenger» på et godt tidspunkt, der de tar et oppgjør med stahet og våre selvdestruktive livsmønstre.

Bendik Aunan leder ennå an det desillusjonerte og triste rockebandet, med medlemmer som også kjent fra band som Deathcrush, PRTLVX og Brenn. Debutalbumet, Mørkets hastighet, kommer senere i år.

Se musikkvideoen nederst i saken!

LES OGSÅ: Hva har bytrynene gjort det siste året?

Ganske nedlatende i tonen her, var det sånn at dere sluttet å synes det var gøy å stjele øl lenge før dere ble 26 eller?
– Det handler vel mer om at det er slitsomt å være antagonist i eget liv. Og at det er patetisk at man synes synd på seg selv når man med viten og vilje har gått inn for et liv der det å ha det dritt blir prioritert over det å ha det udritt.

Er det noe annet enn hund og stasjonsvogn som kan fylle tomrommet?
– Tak over hodet og taco i magen hjelper selvfølgelig litt. Men gledene i livet er som fargestifter mot et svart ark, selvfølgelig.

Videoen er laget av Kasper Häggström, en NATT&DAG-traver som de siste årene har jobbet med artister som Lindstrøm, Lars Vaular og Kelly Lee Owens.

Dere som har kjent Kasper en god stund, hva synes dere er det beste han har gjort? Noen Nakenroting deep cuts som fortjener mer respekt?
– Mye å ta av. Den store brevet, Estland, Estland og selvfølgelig Bakover i tid.

LES OGSÅ: 12 låter som er Best Akkurat Nå – og én som er dårlig

X