Skalla-videopremiere: – Gledene i livet er som fargestifter mot et svart ark

På en skala fra 1-10, hvor lett er det å bli eldre i vår kultur? – Kanskje en treer. Og nå er plutselig alle blitt ett år eldre, selv om det ikke har skjedd noe særlig siden sist. På tide å se på seg selv? Ja. Hoofff. Skalla slapp altså singelen «Det er ikke gøy lenger» på et godt tidspunkt, der de tar et oppgjør med stahet og våre selvdestruktive livsmønstre. https://open.spotify.com/track/65ouMrCveM2dDs1v0e8Osm?si=ITvNptuiSWCPE0yUGZQHJQ Bendik Aunan leder ennå an det desillusjonerte og triste rockebandet, med medlemmer som også kjent fra band som Deathcrush, PRTLVX og Brenn. Debutalbumet, Mørkets hastighet, kommer senere i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.