Anmeldelse: Sårt om å føle at man burde vært voksen nå

EN REKKE TING er ikke så lett: å holde festen gående når den uunngåelig er på vei mot slutten, å være sent i 20 årene og ikke ha peiling på hva man skal med livet sitt, å være forelsket i kjæresten til halvsøsteren sin. Det er dette Nach handler om. MER KONKRET: Selma (Sarah Francesca Brænne) flytter inn hos halvsøsteren Elin (Ingrid Giæver). Hun bor sammen med kjæresten August (Fredrik Stenberg Ditlev-Simonsen) i et hus i et av Oslos eneboligstrøk som de på en uklar måte har fått tilgang til (på en eller annen måte virker foreldregenerasjonen å være involvert). Elin […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X