Vi trillet terning på alt i terningkast-debatten om Tix

Vi får den offfentligheten vi fortjener, og vi fortjener tydeligvis ... INGENTING!!! Tix vant Melodi Grand Prix, men Dagbladets musikkanmelder Anders Grønneberg som er 59 år og ikke i målgruppen, likte ikke låta. I mange andre land ville det kanskje vært enden på MGP-visa, men vi bor  jo  Norge og vi har selvfølgelig ikke snakket om annet siden. Det hele toppet seg da både Tix og Grønneberg stilte opp i Debatten på NRK1 for å være enige om å være uenige, og så Grønneberg kunne spise pannebåndet til Tix. I NATT&DAG har vi tatt et steg tilbake for å se […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X