Søndag Summarum: VGs barnejournalistikk, svane-arrestasjoner, deprimerte kronikkforfattere og «politisk mathall» i gamle Deichamn

Den er den draumen vi ber på. At norsk offentlighet aldri stopper. Her er ukas viktigste og riktigste saker – tror vi. Ukas flashback Skjermdump: VG.no Noen ting endrer seg aldri: Sola står opp i øst og går ned i vest. Hvis ikke Høyre vinne valget, gjør Arbeiderpartiet det. Og om store lokaler står tomme lenge nok, får de «nytt liv» som mathall eller street food court. Og en ting til: med jevne mellomrom gjør svaner seg skyldig i såpass mye faenskap at det offisielle Norge må ta affære. I år er det fire år siden Havnesjefen ble avlivet med […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.