Søndag Summarum: VGs barnejournalistikk, svane-arrestasjoner, deprimerte kronikkforfattere og «politisk mathall» i gamle Deichamn

Den er den draumen vi ber på. At norsk offentlighet aldri stopper. Her er ukas viktigste og riktigste saker – tror vi. Ukas flashback Skjermdump: VG.no Noen ting endrer seg aldri: Sola står opp i øst og går ned i vest. Hvis ikke Høyre vinne valget, gjør Arbeiderpartiet det. Og om store lokaler står tomme lenge nok, får de «nytt liv» som mathall eller street food court. Og en ting til: med jevne mellomrom gjør svaner seg skyldig i såpass mye faenskap at det offisielle Norge må ta affære. I år er det fire år siden Havnesjefen ble avlivet med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X