Foto: Willa Wathne

Osloprisen-vinner S1SCO: – Stor takk til alle mine fans

Det starta så vidt i 2019, før det eksploderte i 2020. Nei, vi snakker ikke om koronaviruset, vi snakker om karrieren til rapperen S1SCO fra Stovner. Mot slutten av 2019 debuterte den maskerte rapperen med gatehiten «Versace Medusa», som lå en uke på trendlisten til norsk Youtube. Etter årsskiftet fulgte en låttrekke som alle la seg på samme høye nivå som debuten. Fra bak finlandshetta fikk vi låter som «San Siro», «Paco Rabbane», «Capoeira» og «Sigrid Undset», før suksessen ble behørig oppsummert med låta «I år». Sammen var de nok til å vinne Osloprisen for Årets Beste Musikk. Les om […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X