Project90 vil sette klubb-Norge på kartet, én samleplate om gangen

Noen, dette forferdelige mennesket vi har funnet opp i vårt eget hode og stadig bruker tid og energi på å hate, mener at klubbmusikk først og fremst er bruksmusikk – dunk-dunk som først og fremst eksisterer som drivstoff for dansegulvet. At det siste året ikke har tatt liv av technoen tyder på at denne noen kanskje tar feil, og at musikken er minst like viktig i headsettet på oss som pliktskyldige turgåere som ut av store klubbhøyttalere. Trym Grydeland er i alle fall ikke bekymret for hvor og hvordan den første utgivelsen på labelet Project90 skal brukes. Sammen med Magnus […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X