Lauren Oyler: – Det er så smålig og flaut å beskrive ting som skjer på internett

– Jeg ville skrive en bok som handlet om internett, uten at den føltes som å være på internett. Å være på internett er jo forferdelig DET ER KNYTTET en del forventninger til Lauren Oylers debutroman Fake Accounts. Som litteraturkritiker er Oyler beryktet, etter å ha slaktet populære forfattere som Roxanne Gay og Jia Tolentino (sistnevnte anmeldelse gikk viralt og fikk nettsiden til London Review of Books til å kræsje). Heller ikke Sally Rooney er hun særlig begeistret for. Etter å ha levd delvis i Brooklyn og delvis i Berlin – akkurat som den navnløse hovedperson i romanen hennes – […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X