Lauren Oyler: – Det er så smålig og flaut å beskrive ting som skjer på internett

– Jeg ville skrive en bok som handlet om internett, uten at den føltes som å være på internett. Å være på internett er jo forferdelig DET ER KNYTTET en del forventninger til Lauren Oylers debutroman Fake Accounts. Som litteraturkritiker er Oyler beryktet, etter å ha slaktet populære forfattere som Roxanne Gay og Jia Tolentino (sistnevnte anmeldelse gikk viralt og fikk nettsiden til London Review of Books til å kræsje). Heller ikke Sally Rooney er hun særlig begeistret for. Etter å ha levd delvis i Brooklyn og delvis i Berlin – akkurat som den navnløse hovedperson i romanen hennes – […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.