Musikken som er Best Akkurat Nå: Motespesial

Musikk, dans, drama. Hos oss får du én av delene, og det får faen meg være nok. Hør på de beste låtene som kom denne uka i spillelista, følg den og les om låtene i samme slengen: https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=mRFEZdgJR-G5-l6bCQGYnQ Plastikman - INXTRO - Prada FW21 Womenswear Version https://open.spotify.com/track/3Z5xa3stplBCVE033Bg7er?si=iNJkowHbTDGi1yEaGZmtHA Moteshow-techno må være noe av det skumleste som finnes. I tillegg til at musikken i seg selv har mørke, lumske og autoritære tendenser er det meningen at man sitte og se på modeller med et utenomjordisk utseende ha på seg fremmedgjørende og uvurderlige klær, gå svært bestemt frem mot ingenting. Med soundtracket til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X