Osloprisen 2020: Her er de nominerte til Årets Verste Stemme

Prisen for Årets Verste Stemme gis til en person eller gruppe som i kraft av sin deltagelse har senket nivået på den offentlige debatten. Det gjelder alle årets tre nominerte, som er håndplukket av NATT&DAGs redaksjon. De nominerte til Årets Verste Stemme er:  Dagbladet.no MYE HAR BLITT sagt om fronten på Dagbladet.no. Det er det god grunn til.  2020 var preget av to ting: korona og fronten på DB.no. I begynnelsen av april, da koronafrykten sto på som verst, klinket Dagbladets nettavis til med overskriften «STAPPFULLT I OSLO» ved siden av et bilde tatt på Grünerløkka. Dagbladet fikk de voldsomme […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.