Osloprisen 2020: Her er de nominerte til Årets Beste Scenekunst

Prisen for Årets Beste Scenekunst gis til årets beste, norske scenekunst (jepp!). Det gjelder alle de nominerte, som du kan lese mer om og stemme på i denne saken. De nominerte er: The Followers of Ø: “To arms! To arms!” - An affirmative oratory The Norwegian Opra I den beste scenekunsten skinner det gjennom at det ligger en sterk vilje bak, at det finnes et genuint ønske om å virkelig inspirere, overraske eller sjokkere. Det virker imidlertid som at en del av det som produseres lages mer på autopilot enn på bakgrunn av en slik driv. Da er det godt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X