Osloprisen 2020: Her er de nominerte til Årets Beste Kunst

Osloprisen for årets kunst gis til en utstilling eller et verk som har utmerket seg spesielt i byens kunstscene. Det gjelder alle årets tre nominerte som er plukket ut av NATT&DAGs redaksjon. De nominerte til Årets Beste Kunst er:  NO NO NSE NSE  Jenna Sutela Video, skulptur, fotografi, app Oslo kunstforening/Trondheim kunsthall Jenna Sutela: I Magma (2019). Image courtesy Moderna Museet, Stockholm / Prallan Allsten DET ER NOE trygt ved lavalamper der de lyser varmt og minner om barndom ... Stearinen inni lampene danner former man kan miste seg selv i ... Det er etter sigende ikke uvanlig å sitte og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X