Osloprisen 2020: Her er de nominerte til Årets Beste Kunst

Osloprisen for årets kunst gis til en utstilling eller et verk som har utmerket seg spesielt i byens kunstscene. Det gjelder alle årets tre nominerte som er plukket ut av NATT&DAGs redaksjon. De nominerte til Årets Beste Kunst er:  NO NO NSE NSE  Jenna Sutela Video, skulptur, fotografi, app Oslo kunstforening/Trondheim kunsthall Jenna Sutela: I Magma (2019). Image courtesy Moderna Museet, Stockholm / Prallan Allsten DET ER NOE trygt ved lavalamper der de lyser varmt og minner om barndom … Stearinen inni lampene danner former man kan miste seg selv i … Det er etter sigende ikke uvanlig å sitte og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.