Her kan du stemme på alle de nominerte til Osloprisen 2020!

Det var mange grunner til å glemme 2020, noe som ironisk nok gjør at vi vil huske året lenge. Det har allerede blitt skrevet nok om alt som gikk galt i fjor, så vi velger heller å fokusere på de positive sidene. I alt kaoset, kjedsomheten og frykten var det nemlig en rekke mennesker som nektet å la seg stoppe, og som gjorde en innsats for å gjøre året vårt litt bedre.

Etter lange diskusjoner i NATT&DAG-skyskraperen har vi samlet sammen en liste over hvem av disse menneskene som fortjener en ekstra hyllest, og nominert dem til Osloprisen 2020 –NATT&DAGs årlige kåring av de viktigste, mest bemerkelsesverdige og dedikerte kulturaktørene fra året som har vært.

Grunnet omstendighetene (de som vet de vet!) er det litt færre kategorier i år, men årets nominerte er alle vinnere. Selv om ikke alle kan stikke av med selve prisen. Og hvem det blir, det er opp til deg (ved å stemme på dine favoritter!)

Vi støtter deg som vanlig uansett hva du velger. Godt valg!

Årets Stemme

Årets Beste Film

Årets Beste Musikk

Årets Beste Scenekunst

Årets Beste TV

Årets Debatt

Årets Beste Litteratur

Årets Verste Stemme

Årets Beste Kunst