Artisten og produsenten SOPHIE er død

Den skotske electro-pop-artisten og produsenten SOPHIE mistet livet i en fallulykke i Athen i natt. Det melder managementet. Artisten ble 34 år gammel. SOPHIE var affiliert med artister fra subversive, eksperimentelle labelet PC music, som A.G. Cook og GFOTY, og har produsert for blant Charlie XCX, Madonna, Arca og Vince Staples. Her er den offisielle uttalelsen  fra managementet: «It is with profound sadness that I have to inform you that musician and producer SOPHIE passed away this morning around 4am in Athens, where the artist had been living, following a sudden accident. At this time respect and privacy for the […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X