Artisten og produsenten SOPHIE er død

Den skotske electro-pop-artisten og produsenten SOPHIE mistet livet i en fallulykke i Athen i natt. Det melder managementet. Artisten ble 34 år gammel. SOPHIE var affiliert med artister fra subversive, eksperimentelle labelet PC music, som A.G. Cook og GFOTY, og har produsert for blant Charlie XCX, Madonna, Arca og Vince Staples. Her er den offisielle uttalelsen  fra managementet: «It is with profound sadness that I have to inform you that musician and producer SOPHIE passed away this morning around 4am in Athens, where the artist had been living, following a sudden accident. At this time respect and privacy for the […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.