Søndag Summarum: Spraytan-rasisme, svenskene vil ikke vaksinere seg, Aslak Nore, Jan Bøhler, og Mathea (24) og Anders (45) vekker oppsikt

*sukker* Norsk offentlighet trenger en opplysningstid. *sukker igjen* Her er de viktigste og riktigste sakene fra uka som gikk. Ukas Jan Bøhler Skjermdump: ao.no ... og det gjør ikke Jan Bøhler heller =( Ukas D2 Skjermdump: @d2magasin/Instagram Yes please. Ukas rasismedebatten 1 Skjermdump: Dagbladet.no Dagbladets sportskommentator Morten P har blitt bedt av redaktøren sin om å skrive en sak om at krenkelseshysteriet har gått for langt i anledning Rasisme (TM), for å få reach på Facebook blant folk som ellers ikke er spess opptatt av rasisme. Der skriver han at det må være ok, og at vi må tolke hverandre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X