Søndag Summarum: Spraytan-rasisme, svenskene vil ikke vaksinere seg, Aslak Nore, Jan Bøhler, og Mathea (24) og Anders (45) vekker oppsikt

*sukker* Norsk offentlighet trenger en opplysningstid. *sukker igjen* Her er de viktigste og riktigste sakene fra uka som gikk. Ukas Jan Bøhler Skjermdump: ao.no … og det gjør ikke Jan Bøhler heller =( Ukas D2 Skjermdump: @d2magasin/Instagram Yes please. Ukas rasismedebatten 1 Skjermdump: Dagbladet.no Dagbladets sportskommentator Morten P har blitt bedt av redaktøren sin om å skrive en sak om at krenkelseshysteriet har gått for langt i anledning Rasisme (TM), for å få reach på Facebook blant folk som ellers ikke er spess opptatt av rasisme. Der skriver han at det må være ok, og at vi må tolke hverandre […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.