Journalisten svarer: – Én gang har jeg intervjuet en person jeg hadde ligget med tidligere

Er du full nå, eller er det forsvarlig å fortsette intervjuet? – Kjør på! Neida, det er vel bare en myte at journalister er fulle hele tiden. Men hvor mange ganger drikker du i uka? – Det varierer selvfølgelig, men det er sjeldent færre enn to ganger i uka. Dessverre! LES OGSÅ: Dørvakten svarer: – Jeg har opplevd både kniver og skytevåpen i døra Hvor mye effektiv arbeidstid har du i løpet av en dag? – Det kommer helt an på. Om det er stille og jeg har lite på blokka kan det være snakk om én time eller to i løpet av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X