Foto: Willa Wathne

– Dette er storpolitikken som puler de små bedriftene i ræva

– Er vi klare for kjedenes tidsalder? Det er daglig leder på Parkteatret, Dan-Michael Danino som spør. I et åpent brev, hvor han henvender seg til kulturministeren, næringsministeren og embedsverket, fortviler han over den konkursbølgen vi står overfor. Kort fortalt: Alle utgiftene bedriftene har fått utsatt tidligere i år, må betales innen to uker, og svar på søknad om kompensasjon uteblir. Det er mange år siden Grünerløkka tapte kampen mot gentrifiseringen, men det kan fortsatt virke som det finnes en grense for hvor strømlinjeformet og kommersielt beboerne tåler at byrommet deres fremstår. På tirsdag hang en rekke bedrifter på Grünerløkka […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.