Foto: Willa Wathne

– Dette er storpolitikken som puler de små bedriftene i ræva

– Er vi klare for kjedenes tidsalder? Det er daglig leder på Parkteatret, Dan-Michael Danino som spør. I et åpent brev, hvor han henvender seg til kulturministeren, næringsministeren og embedsverket, fortviler han over den konkursbølgen vi står overfor. Kort fortalt: Alle utgiftene bedriftene har fått utsatt tidligere i år, må betales innen to uker, og svar på søknad om kompensasjon uteblir. Det er mange år siden Grünerløkka tapte kampen mot gentrifiseringen, men det kan fortsatt virke som det finnes en grense for hvor strømlinjeformet og kommersielt beboerne tåler at byrommet deres fremstår. På tirsdag hang en rekke bedrifter på Grünerløkka […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X