Steng kranene og skru på musikken som er Best Akkurat Nå

ICE, Cherrie, Ultraflex, Mental Overdrive, Black Country New Road og CHAI har laget den beste musikken denne uka. Blant annet.

b
a

FAEN

Uansett, les om låtene og følg spillelista her:

SE OGSÅ: VIDEOPREMIERE: Psycheek løper rundt og skaper kaos

Mental Overdrive – TW-AW_18

En av landets originale technolegender har det helt klart fortsatt, og holder det ekte på den nye EPen Integratron. Akkurat på denne låta minner de industrielle synthriffene om noe som kunne kommet ut av Trist Pike på en god dag.

– Ludvig Furu

SE OGSÅ: Mental Overdrive elsker Marcus & Martinus

Ice, Ezzari, Siyabång, YEMZ, Nani – Badman – Rmx


Noe av det fineste med rap er at når man lager en bra låt så kan man lage den om og om igjen. Litt som en surdeig? Man beholder basen fra forrige gang, og koker opp noen nye greier, baker et nytt brød, lar nye gjester legge vers? Er det ikke sånn? Og funker det ikke på samme måte? For det er ingen som sier «åh, så fælt brød, det smaker det samme som forrige». Nei, for godt brød er alltid godt, og god rap er alltid god. Og sistnevnte har Siyabång. Hip hop 1 > Brød 0

PS: Siyabång har forresten en sang som heter «Bread». Hm!

– Yngve Sikko

Ultraflex – Papaya

Hele redaksjonen er glade i Ultraflex, spesielt etter de slapp den første fullengderen sin. Uansett hvor konseptuelt og ironisk uttrykket deres måtte være har musikken deres definitivt et potensiale til å treffe deg på *gisp* et følelsesmessig plan. Selv om Årets Beste Saksofon må gå til et eller annet på Tobi Dochampes F U I WIN ligger ikke de følsomme linjene på «Papaya» langt bak.

Anmeldelse og intervju, først trykket i oktobernummeret av NATT&DAG, kommer på nett i morgen. Følg med eller sjekk om det ligger en gammel utgave på do! :-)

Ludvig Furu

Cherrie, Yasin – 123

1-2-3 … Ja, du må telle lenger enn det mens du venter på Cherries tredje album, men ikke så mye lenger. Albumet kommer i januar, men vi gleder oss ikke – det er R&B-dronningens siste. I mellomtiden er det bare å suge til seg alt, som var ørene en svamp og Cherries musikk et verdenshav. Sånn føles det jo. På «123» har Cherrie med seg den andre av Sveriges beste artister: hennes kusin, Yasin.

Sukk.

– Yngve Sikko

Ufo361, Sonus030, Data Luv – Was soll passieren

«Deine Vibes sind different, ja
Keine Zeit für Bitches, ja (Skrrt-skrrt)»

– Ufo361

Denne er for alle som bare nesten fulgte med i tysktimen.

– Yngve Sikko