Steng kranene og skru på musikken som er Best Akkurat Nå

FAEN Uansett, les om låtene og følg spillelista her: https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=t9HsDZ3HQuKCEyb3sK-M7A SE OGSÅ: VIDEOPREMIERE: Psycheek løper rundt og skaper kaos Mental Overdrive - TW-AW_18 https://open.spotify.com/track/3G7yi5HV7m5yQPnlWFHPto?si=VoLU_TRSTzq0HU9TqPv8tg En av landets originale technolegender har det helt klart fortsatt, og holder det ekte på den nye EPen Integratron. Akkurat på denne låta minner de industrielle synthriffene om noe som kunne kommet ut av Trist Pike på en god dag. – Ludvig Furu SE OGSÅ: Mental Overdrive elsker Marcus & Martinus Ice, Ezzari, Siyabång, YEMZ, Nani - Badman - Rmx Noe av det fineste med rap er at når man lager en bra låt så kan […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X