Søndag Summarum: På innsiden av 18-åringenes fest, D2 tilbake til røttene og Zlatan på MDMA

Det hender at vi er i tvil en gang utpå søndagskvelden. Men tvilen tar feil. Hver gang. For etter én uke i norsk offentlighet følger en annen. Det stopper aldri!!!! Her er ukas viktigste og riktigste saker. Ukas scrollehelvete Skjermdump: NRK.no NRK har gjort det igjen!!!! Kanskje koster det en halv tommel og en kvart psykisk helse, men det er det faen meg verdt. Skjermdump: NRK.no Scoopene kommer på rekke og rad. Skjermdump: NRK.no Poenget med saken er å vise hvordan norsk ungdom fester. Det viser seg ikke overraskende både å involvere alkohol, andre rusmidler og (forhåpninger om) sex! En […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X