Søndag Summarum: På innsiden av 18-åringenes fest, D2 tilbake til røttene og Zlatan på MDMA

Det hender at vi er i tvil en gang utpå søndagskvelden. Men tvilen tar feil. Hver gang. For etter én uke i norsk offentlighet følger en annen. Det stopper aldri!!!! Her er ukas viktigste og riktigste saker. Ukas scrollehelvete Skjermdump: NRK.no NRK har gjort det igjen!!!! Kanskje koster det en halv tommel og en kvart psykisk helse, men det er det faen meg verdt. Skjermdump: NRK.no Scoopene kommer på rekke og rad. Skjermdump: NRK.no Poenget med saken er å vise hvordan norsk ungdom fester. Det viser seg ikke overraskende både å involvere alkohol, andre rusmidler og (forhåpninger om) sex! En […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.