Niilas med naturmedisin og samisk elektronika

– I oktober fikk jeg to-tre stipender og residency-leilighet i Berlin, og jeg tenkte at wow, ting blir faktisk bedre! Så dør macen min, jeg kræsjer på bysykkel, brekker hånda og nå sitter jeg i karantene. DEN EKLEKTISKE BEATMAKEREN Niilas har lenge vært å finne i ermene til store prosjekter som Vibbefanger og Balestrand Badeklubb, i tillegg til å ha lurt frem både ett og to anerkjennende nikk for EPene Memoraids (2016) og Naste (2018) – begge fylt med leken og egenrådig elektronika. Siden forrige storslipp har det nå gått to år, hvorav ett av dem har vært eksepsjonelt slemt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X