Blir Night of Fire årets kuleste virtuelle festival?

Nesten perfekt timet med norsk lockdown nummer 2 arrangerer Death Grips-medlem Andy Morin en virtuell festival på Twitch og Youtube. Programmet er spekket med toneangivende artister som vil gjøre live-opptredener utenom det vanlige, som Laura Les, Dorian Electra, Xiu Xiu og Alice Gas. https://twitter.com/a2b2website/status/1318772230596272129 Streamen begynner lørdag 14. november klokken 05:00 norsk tid – med andre ord perfekt tidspunkt for deg som ikke har klart å opprettholde en god døgnrytme i isolasjon. Hvis du sover om nettene vil det helt sikkert være mulig å oppdrive opptak av streamen i ettertid også. LES OGSÅ: Steng kranene og skru på musikken som […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.