Blir Night of Fire årets kuleste virtuelle festival?

Nesten perfekt timet med norsk lockdown nummer 2 arrangerer Death Grips-medlem Andy Morin en virtuell festival på Twitch og Youtube. Programmet er spekket med toneangivende artister som vil gjøre live-opptredener utenom det vanlige, som Laura Les, Dorian Electra, Xiu Xiu og Alice Gas. https://twitter.com/a2b2website/status/1318772230596272129 Streamen begynner lørdag 14. november klokken 05:00 norsk tid – med andre ord perfekt tidspunkt for deg som ikke har klart å opprettholde en god døgnrytme i isolasjon. Hvis du sover om nettene vil det helt sikkert være mulig å oppdrive opptak av streamen i ettertid også. LES OGSÅ: Steng kranene og skru på musikken som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X