«An Evening with TIm Heidecker» er blant årets beste standup-utgivelser

Tim Heidecker har befolket flere fiktive univers med versjoner av seg selv (Awesome Show, On Cinema, The Comedy, Kitchen Tips og Beef House, for å nevne noen) siden han sammen med Eric Wareheim begynte på veien mot å bli verdens mest toneangivende og populære alternative komikere.  LES OGSÅ: «How To With John Wilson» er morsom, stilsikker og hjertevarm historiefortelling Når duoen tar pause og Wareheim drar på veldokumenterte gastronomiske reiser til utlandet, bruker Heidecker som regel tiden på forskjellige sideprosjekter. En av karakterene som får velfortjent fokus denne høsten er standup-komikeren Tim Heidecker, som nylig slapp timelange An Evening with […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.