Videopremiere: Martin Hazy og Breveglieri med gladbanger

Martin Hazy er nok fortsatt mest kjent som han ene i Dårlig Vane. Men de siste par årene har bergenseren tatt steg mot å bli en vanlig soloartist. Debutalbumet Oppkjørt & Nedkjølt fra 2018 fikk gode omtaler (og var bra). Samme år ble han en del av det bergenske supergruppa S.A.U.S. sammen med Vågard, Mato Polo, David Grytten og Dårlig Vane-kompis Kikkan. I fjor var det Angelo Reira som fikk gleden av å samarbeide med Hazy, på albumet Jekkesesong Vol. 1. På den nye singelen «Best for meg» er det Breveglieri (også fra Bergen, seff) som får gleden av å samarbeide […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X