Anmeldelse: «Dagarna, Dagarna, Dagarna» er en slags nittenåttifire for influensere

39 år gamle Bibbs er en avdanket (gammel og tjukk) influenser, og står ved sin Baby i et forhold preget av sterke følelsesutbrudd, alkoholmisbruk og utroskap fra begge kanter. Så forlater han henne. Sammen med inntektsgrunnlaget. Slik kastes hun ut i den umulige situasjon: ingen er interessert i produktet hennes, som indirekte knuser selvbildet, og som direkte knuser utsiktene for økonomisk stabilitet.  SVENSKE TONE SCHUNNESSON debuterte med Tripprapporter i 2016, en heisatur av en roman som tar form av en ukonvensjonell triprapport. Der får vi innsikt i en ung kvinnes herjede sinn, utsvevende rusvaner og forsøk på å skrive dikt. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.