Anmeldelse: «Dagarna, Dagarna, Dagarna» er en slags nittenåttifire for influensere

39 år gamle Bibbs er en avdanket (gammel og tjukk) influenser, og står ved sin Baby i et forhold preget av sterke følelsesutbrudd, alkoholmisbruk og utroskap fra begge kanter. Så forlater han henne. Sammen med inntektsgrunnlaget. Slik kastes hun ut i den umulige situasjon: ingen er interessert i produktet hennes, som indirekte knuser selvbildet, og som direkte knuser utsiktene for økonomisk stabilitet.  SVENSKE TONE SCHUNNESSON debuterte med Tripprapporter i 2016, en heisatur av en roman som tar form av en ukonvensjonell triprapport. Der får vi innsikt i en ung kvinnes herjede sinn, utsvevende rusvaner og forsøk på å skrive dikt. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X