Videopremiere: EMIR, balkangitarer og strobelys

Bortsett fra singelen «Håpløs» fra april har det vært stille fra Emir siden han i fjor slapp albumet Det Lille Ingenting. Nå er han tilbake! Fredag kom singelen «Blø for deg» og nå er også videoen her. «Vil ikke være dramatisk som på film – Tarantino» synger han, en påstand videoen, en slags Gaspar Noé møter COLORS, gjør alt for å så tvil om. Hva er det røde, er det blod, et bankende hjerte, en nattklubb? Om sangen sier han selv at den handler om å gi for mye av seg selv, med forventningen av å få det samme i retur. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X