VIDEOPREMIERE: brenn. snakker ut om den mørke gaming-fortiden

Ingen er perfekte, selv ikke populære rockeband som vinner Spellemannspriser og får spille på Roskilde. På fredag slapp Brenn «Gi meg litt fred», en låt dedikert til alle som vil ha fred fra pandemien, karrieren og det sosiale livets kjas og mas – og spesielt til ensomme gamere. Se videoen nederst i saken! Låtas spede start var i studioet en «døll desemberdag» i fjor, der bandet ville få utløp for både sutring og klaging. I mai møtte de Preben Sælid Andersen fra Death By Unga Bunga og bestemte seg for å fortsette låta med ham – med litt ekstra klagebagasje […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X