SØNDAG SUMMARUM: Laila, #huninvesterer, guttastemning og Astrid S er MINDBLOWN!

Vi har sagt det før og sier det igjen: det som ikke dreper deg gjør deg sterkere – så lenge det ikke er norsk offentlighet vi snakker om. Men det gjør vi altså. Her er ukas beste, verste, viktigste og riktigste saker fra vår vakre og landsstrakte medieoffentlighet. Ukas GUTTA  🙌 Skjermdump: DN.no Mediebransjen? ;) Ukas flaske Skjermdump: NRK Laila Berthussen er ikke bare flink til å fingere trusler mot seg og sin minister-mann, og kaste landet ut i et debattmessig kaos, hun er også flink til å ... kose seg!  Queen! Ukas Onkel Politi Skjermdump: VG «(Det er) ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X