Jihadist-rap: bedre eller dårligere enn ekstrem islamisme?

Gjennomfører man en SWOT-analyse (Strength, Weaknesses, Oppurtunities, Threats) av den islamske staten og gruppene som bekjenner seg til den (i overkant?) strenge fortolkningen av islam som råder der, vil de ekstreme islamistenes avvisning av musikk dukke opp i kolonnen for svakheter. Det er likevel ikke slik at det ikke finnes rap og hiphop laget av ekstreme islamister. Det er kanskje ikke så rart. LES OGSÅ: De beste, morsomste og mest uforståelige muslimske memene Islamistisk ekstremisme har alltid eksistert i et motsetningsfylt avhengighetsforhold til moderne vestlig kultur. Osama bin Laden, for å ta et tilfeldig eksempel, studerte i Oxford og var […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.