Jihadist-rap: bedre eller dårligere enn ekstrem islamisme?

Gjennomfører man en SWOT-analyse (Strength, Weaknesses, Oppurtunities, Threats) av den islamske staten og gruppene som bekjenner seg til den (i overkant?) strenge fortolkningen av islam som råder der, vil de ekstreme islamistenes avvisning av musikk dukke opp i kolonnen for svakheter. Det er likevel ikke slik at det ikke finnes rap og hiphop laget av ekstreme islamister. Det er kanskje ikke så rart. LES OGSÅ: De beste, morsomste og mest uforståelige muslimske memene Islamistisk ekstremisme har alltid eksistert i et motsetningsfylt avhengighetsforhold til moderne vestlig kultur. Osama bin Laden, for å ta et tilfeldig eksempel, studerte i Oxford og var […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X