Vinn billetter til «Feels Good Man» på Vega Scene!

Internettkultur fremstår ofte absurd. Om du har opparbeidet deg en god mengde skjermtid kan du imidlertid begynne å skimte et mønster i kaoset, der spillereglene for memes, talemåter, diskurser og skandaler etterhvert gjør kulturen – på sin egen måte – like forutsigbar som virkeligheten.

Men hva skjer med logikken når internettkulturen møter virkeligheten? Da trenger vi kanskje en dokumentarfilm for å forstå hva det er som foregår, da.

Feel Good Man er regissert av Arthur Jones, og handler om hvordan skaperen av den infamøse Pepe The Frog-memen forholder seg til at tegneseriefiguren sin, etter en rekke tilfeldigheter, ble etablert som et nazisymbol under det amerikanske presidentvalget i 2016.

Skaperen Matt Furie har de siste årene aktivt tatt opp den Sisyfos-aktige kampen via rettssystemet. I 2017 var NATTT&DAG i kontakt med advokaten hans i forbindelse med en Pepe-utstilling som ble holdt i Oslo, som du kan lese om her.

Filmen vises på Vega Scene fredag 20:30, og er den del av programmet til årets Oslo Comics Expo.

I tillegg får du med deg Bendik Kaltenborns strålende kortfilm LIKER STILEN, som vil bli vist i forkant av Feels Good Man.

Vi deler ut to par billetter. Kommenter navnet på en venn i under saken eller på Facebook for å være med i trekningen! Vinnere trekkes torsdag ettermiddag.

LES OGSÅ: Alt-right-humor: Går Sam Hyde og showet World Peace over streken?

X