Vinn billetter til «Feels Good Man» på Vega Scene!

Internettkultur fremstår ofte absurd. Om du har opparbeidet deg en god mengde skjermtid kan du imidlertid begynne å skimte et mønster i kaoset, der spillereglene for memes, talemåter, diskurser og skandaler etterhvert gjør kulturen – på sin egen måte – like forutsigbar som virkeligheten. Men hva skjer med logikken når internettkulturen møter virkeligheten? Da trenger vi kanskje en dokumentarfilm for å forstå hva det er som foregår, da. Feel Good Man er regissert av Arthur Jones, og handler om hvordan skaperen av den infamøse Pepe The Frog-memen forholder seg til at tegneseriefiguren sin, etter en rekke tilfeldigheter, ble etablert som […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.