Denne musikken. Den er Best Akkurat Nå

Er det en ting vi musikkelskere har til felles, er det at vi liker å høre på den beste nye musikken. Look no further. Følg spillelista vår på Spotify og les mer om ukas utvalgte låter lenger nede i saken.  God lytt! S1SCO - I år I oktober i fjor var det ingen som hadde hørt om S1sco. Nå, under ett år senere er Stovner-rapperen en av de sentrale premissleverandørene for rap på norsk, noe en råsterk (!) singelrekke som «Versace Medusa», «San Siro», «Capoeira». «Paco Rabanne» og «Sigrid Undset»  er skyld i. Året som har gått har med andre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X