My Name is Nå. Best Akkurat Nå!

Følg med nå.   Musikk kommer Musikk går Uviktige låter farer forbi Best Akkurat Nå -lista består https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=tAa4xFFhTmiQqm4-T4emaw LES OGSÅ: Samtids-Smerz Smerz - The favourite https://open.spotify.com/track/53goHt5hNCjc2taYp5Nan1?si=8jB3zAUsS6eWXn9ZEy2JJA I denne teaseren høres det ut som at Smerz synger over et halvgammelt RPG-spill rett inn i laptopen sin, og det er overraskende fint å høre på. – Ludvig Furu Niilas - Chaga Niilas kommer med album i november! Alle gleder seg. Spesielt når en av singlene inneholder såpass lekker rhoades-jamming som dette. – Ludvig Furu T Section, 129, Arab Money, Money Mitch - Ikoner Siyabångs gjeng 129 har det med å lage posse-cuts. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X