Her er den: musikken som er Best Akkurat Nå

Enda en uke på planeten, enda en uke med masse ny, bra musikk. Her er den aller beste. Følg Best Akkurat Nå-lista på Spotify og les mer om ukens beste låter under. J-Zino, KingSkurkOne - Valuta Setter (rett) pris på Jesse Jones-referansen skurken avslutter verset sitt med her. – Yngve Sikko Annie - Corridors of Time https://open.spotify.com/track/6rJciBhDsHDrIybf2eUocQ?si=h4izVAFOSA-8oVZ3BHAqIQ Denne låta høres ut som det mest berusede og romantiske karaoke-minnet ditt. – Ludvig Furu LES OGSÅ: Jouska har gitt ut album: – Vi er så nevrotiske at ingen vil høre på det her 21 Savage, Metro Boomin - Steppin On Niggas Det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X