Her er den: musikken som er Best Akkurat Nå

Enda en uke på planeten, enda en uke med masse ny, bra musikk. Her er den aller beste. Følg Best Akkurat Nå-lista på Spotify og les mer om ukens beste låter under. J-Zino, KingSkurkOne – Valuta Setter (rett) pris på Jesse Jones-referansen skurken avslutter verset sitt med her. – Yngve Sikko Annie – Corridors of Time https://open.spotify.com/track/6rJciBhDsHDrIybf2eUocQ?si=h4izVAFOSA-8oVZ3BHAqIQ Denne låta høres ut som det mest berusede og romantiske karaoke-minnet ditt. – Ludvig Furu LES OGSÅ: Jouska har gitt ut album: – Vi er så nevrotiske at ingen vil høre på det her 21 Savage, Metro Boomin – Steppin On Niggas Det […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.