Bare scroll videre hvis du ikke vil høre musikken som er Best Akkurat Nå … :-/

Samme for oss om du sjekker ut lista som inneholder den beste nye musikken :) Du har sikkert ikke lyst til å lese om låtene under heller ... :-/ https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=_ZClNIjYQdC-tdhQGPLrlg Smerz - I don’t talk about that much https://open.spotify.com/track/3jmdsIveyM5LK8Gggm2uV3?si=19MONYxuS-GbIJowC6V_MQ Smerz debuterte tidligere i år i danseindustrien med Carte Blanche-prosjektet Øy, og har tatt med seg scenekunsten inn i sin nye video – tonesatt av en todelt singel som også ble sluppet i går. Videoen ser ut som hvis Lars von Triers Dogville hadde vært satt til det pre-industrielle, norske bondelandet. – Ludvig Furu L.U:N:A - Paranoia i tåken 2-3 år, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X