6 på byen: Hvor har jeg sett deg før?

Det er stadig tillatt å dra på byen, så lenge man holder avstand, er frisk, drar hjem tidlig og oppfører seg bra. Vi har vært på byen litt i det siste, og veldig ofte møter vi folk vi er helt sikre på at vi har møtt tidligere. Men hvor har vi egentlig sett dem før?

Vi stilte oss en meter fra dem og spurte.

LES OGSÅ: Maria Kjos Fonn om rusavhengighet: – Det handler om å gjøre verden mindre

Sunniva (21), Oslo

– Du har sett meg i baren min, og kanskje BIK BOK sin kampanje?

Lejla (25), Oslo


– Du har sikkert sett meg på Ostara Bar.

Jonas (23), Oslo

– På frokostblanding-seksjonen på butikken.

Stein (25), Sørlandet

– Du har sett meg utenfor 13-parken utenfor Skur13.

Harpreet (29), Wolverhampton, UK

– Café hardbak.
Why?
– Born in the club.

Markus (24), Torshovdalen

– Vogts gate, kanskje?

X