Dette er ukas beste musikk

For folk som liker ny og bra musikk er livet enkelt: Følg NATT&DAGS Best AKkurat Nå-liste, lytt til låtene og les om dem nedenfor! https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=OMHJYiw1Rwq8U9D6fdE_Kw LES OGSÅ: 10 på byen i Trondheim: Hva har du gjort for å fortjene å være ute i dag? Undergrunn, KingSkurkOne - Hele Min Gjeng I siste NATT&DAG-avis (slippfest I DAG!) beskriver anmelder Are Kjeldsberg Skauby denne som en Chess National Cypher bare at i 2020. Det har han helt rett i. – Yngve Sikko Oneohtrix Point Never - Long Road Home https://open.spotify.com/track/3L8P996yoxnUQmHdOOEXKR?si=Fh8TQ9GxTxirZFcQ0BLhRQ Nytt album i slutten av neste måned! Hva kan den annonserte albumtittelen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X