Foto: Kristine Wathne

Nytt nummer av NATT&DAG er på gata nå!

Oooops, vi har visst laget avis igjen. Her er noe av det du kan lese: VI MØTTE FEEL bad-forfatteren Maria Kjos Fonn og snakket om den tunge andreboka om den tunge rusen: Heroin Chic. ELISE BY OLSEN som har gått fra å være Verdens Yngste Redaktør™  til verdens yngste arkivar – kanskje. SMIL & GIFT møtte endelig DAG SOLSTAD.  EN GUIDE TIL hvordan du kan spare 120 millioner – til Formel 1 bil. Hint: Det er ikke så vanskelig som du kanskje skulle tro! FLASH-DØDEN ER nær! Det betyr at du bare har tre måneder på deg til å game […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X