Tiden står stille, dommen har falt: Denne musikken er Best Akkurat Nå

Du vet hvordan det går: Les om låtene her, hør på låtene der. LES OGSÅ: LA-rap anno 2020 5iftyy, Moewgli, Einár - Luren Skakar Ring, ring, det er en telefon! Jeg ringer i anledning en musikalsk observasjon!  … Og den observasjonen er at svensk rap stadig er BÄST =) – Yngve Sikko Gym Class - Friday https://open.spotify.com/track/4dFhDa2AwoKtIvUiAhWOWy?si=U0ssztlkT2ST85VJ0FhA_w Til neste år er Rebecca Blacks «Friday» ti år gammel (!). Internett-befolkningen som opplevde kalkunen da den rullet ut på Youtube dot com  har for lengst snudd i dommen og lagt sin elsk på henne. De er nå ansatt i nettbaserte kulturmagasiner, gjør […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X