Tiden står stille, dommen har falt: Denne musikken er Best Akkurat Nå

Du vet hvordan det går: Les om låtene her, hør på låtene der. LES OGSÅ: LA-rap anno 2020 5iftyy, Moewgli, Einár - Luren Skakar Ring, ring, det er en telefon! Jeg ringer i anledning en musikalsk observasjon!  … Og den observasjonen er at svensk rap stadig er BÄST =) – Yngve Sikko Gym Class - Friday https://open.spotify.com/track/4dFhDa2AwoKtIvUiAhWOWy?si=U0ssztlkT2ST85VJ0FhA_w Til neste år er Rebecca Blacks «Friday» ti år gammel (!). Internett-befolkningen som opplevde kalkunen da den rullet ut på Youtube dot com  har for lengst snudd i dommen og lagt sin elsk på henne. De er nå ansatt i nettbaserte kulturmagasiner, gjør […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.