– En kollega opplevde at en student tilbød en blow job i Botanisk hage

Har du tatt høyere utdanning har du hatt forelesning i ex.phil. Det betyr at foreleserne i dette faget, mer enn noen andre, utsettes for en mye større variasjon av studenter enn de fleste andre som underviser på Universiteter og høyskoler. Men hva i all verden tenker de om oss? Vi spurte, så du slipper. Les også: – Jeg vet om en kvinnelig psykolog som fikk en truse i gave av en pasient Er det mange forelesere som skulle ønske de slapp å undervise i ex.phil.? – Ja. Det er ikke helt utenkelig at forskning lokker mer hvis studentene er umotiverte. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X